Over ons

Opleggers zijn onze passie. Dat geldt ook voor de daarbij behorende onderdelen. U wilt toch ook het beste voor uw trailer? Wanneer het gaat om uw oplegger of aanhangwagen dan zijn alleen de beste onderdelen goed genoeg. Daarom biedt Pacton Parts een compleet assortiment onderdelen speciaal voor uw Pacton, Kennis of Floor oplegger en aanhangwagen.

Niet alleen kunnen de onderdelen van de bekende merken worden geleverd door Pacton Parts, zij produceren ook de eigen specifieke Pacton onderdelen.

Wij hebben moderne apparatuur en onze jarenlange ervaring in metaalbewerking staat borg voor een goede en constante kwaliteit. Onze lasersnijmachine heeft een snijbed van 4000 mm x 2000 mm en kan plaatdiktes van 2 tot 15mm snijden. Onze kantbanken hebben een drukcapaciteit van 100 en 320 ton en een werklengte tot 4100mm. Uw 2D of 3D files kunnen direct worden ingelezen waarna deze met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid verwerkt worden.

Indien noodzakelijk kunnen de gesneden en gekante onderdelen bij ons gestraald en gespoten worden. Wij beschikken over een automatische werpstraalmachine die delen met een maximale afmeting van 14000 mm x 2800 mm x 1000 mm kan verwerken.

Ons deskundige onderdelenteam kan de onderdelen die u nodig heeft snel traceren en leveren. Heeft u op maat gemaakte onderdelen nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij helpen u graag om de levensduur van uw voertuigen te verlengen en ze in een uitstekende conditie te houden.